fbpx
Pretraga
Close this search box.

Unikatni aksesoari

Unikatni aksesoari

Proizvodi
na
Popustu

Pogledajte našu kolekciju proizvoda na popustu koju smo spremili samo za vas!

Pogledajte našu kolekciju proizvoda na popustu koju smo spremili samo za vas!

Kolekcija
naocara

Dobrodošli u naš svet savršenog viđenja i besprekornog stila! Predstavljamo vam našu najnoviju kolekciju naočara, gde se susreću vrhunski dizajn, udobnost i vrhunska izrada.

Nakit kao poklon?

Emotivna Vrednost

Nakit ima moć da prenese snažna osećanja i emocije. Kada poklonite nakit, šaljete duboku poruku ljubavi, pažnje i brige. Svaki komad može postati emotivan simbol i podsećanje na posebne trenutke ili osobe u životu primaoca.

Unikatan i Personalizovan Poklon

Nakit je često unikatan i može se prilagoditi individualnim ukusima i stilu osobe kojoj je namenjen. Izbor materijala, dizajna i personalizacija čine nakit jedinstvenim poklonom koji odražava pažnju i razmišljanje koje ste uložili u izbo

Vrednost i Elegancija

Nakit je simbol prestiža i elegancije. Poklanjanjem nakita možete izraziti divljenje i poštovanje prema osobi kojoj je namenjen. Bez obzira na vrednost, nakit dodaje poseban sjaj i eleganciju svakodnevnim trenucima.

Samopouzdanje i Lepota

Nakit ima moć da podigne samopouzdanje i istakne prirodnu lepotu nosioca. Pravilno odabrani komadi mogu dodati poseban sjaj svakodnevnim izgledima i istaći individualni stil. Poklanjanje nakita može biti gest koji podstiče osećaj samopouzdanja i lepote.

 
Ukratko, poklanjanje nakita ide iznad materijalnog i postaje izraz ljubavi, pažnje i poštovanja. On predstavlja dugotrajan simbol koji će nosilac često vezivati uz posebne trenutke i odnose u životu.

Najnovije u ponudi

  • Dostava robe
Dostava robe se vrsi brzom postom. U koliko se porudzbina obradi do 13:00, tog dana bice poslata i od kurirske sluzbe zavisi kad ce biti isporucena, sve porudzbine posle 13:00 bice predate dan posle brzoj posti. Troskove brze poste snose kupci.
  • Reklamacije
Ukoliko na proizvodu koji ste naručili i preuzeli postoji neki proizvodno tehnološki nedostatak otežava ili onemogućava upotrebu proizvoda na uobičajeni način, imate pravo da podnesete reklamaciju Fokusaccessories-u u cilju otklanjanja ovog nedostatka.
  • Imate neko pitanje?

Email: fokusaccessoriesjagodina@gmail.com

Broj telefona: +38166229011
Od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00
Subotom od 10:00 do 15:00

Poslednje objave na instagramu @focusaccesoriesserbia

10% POPUSTA

UZ KOD: FOKUS10

POKLANJAMO TI 10% POPUSTA NA

CELOKUPNU KORPU!