fbpx
Pretraga
Close this search box.

Visage lift

1,200.00 RSD

4.8/5.0

Jedno pakovanje sadrži:

40 stikera.

2 gumice za zatezanje lica.

1 gumicu za zatezanje vrata.

 

„Visage lift je proizvod koji vam omogućava da na jednostavan i efikasan način oduzmete godine vašem licu i delujete sveže i odmorno.“

Na stanju

Porudžbine pre 12h biće dostavljene narednog dana

Jedno pakovanje sadrži:
40 stikera.
2 gumice za zatezanje lica.
1 gumicu za zatezanje vrata.

Koliko često mogu koristiti proizvod beauty lift?
Većina naših kupaca koristi ga svakodnevno, neki ga koriste u posebnim prilikama, kao i u svakodnevnom zivotu kada zelite svoj izgled da ucinite besprekornim i dobijete efekat poput prave holivudske dive.

Koliko dugo mogu nositi proizvod beauty lift?
Ako ste pripremili i osvezlili kožu i lice mozete pratiti uputstva u nastavku, proizvod beauty lift možete nositi i cak do 9 sati u kontinuitetu, zavisno od tipa vase kože, kao i od toga da li proizvod koristite u ekstremnim aktivnostima.

Moze li se proizvod beauty lift neočekivano skinuti?Proizvod Beauty Lift ostaće na mestu sve dok se prate uputstva iz prilozenog. Posebne trake su medicinskog kvaliteta, hipoalergiske i takodje disu jer su posebno dizajnirane kako bi vasa koza mogla da prima protok vazduha i na taj nacin sa sigurnoscu isprati zeljeni efekat, zbog toga je proizvod beauty lift siguran za svakodnevnu upotrebu. Bilo kakava vrsta dodavanja dodatnih proizvoda ili lepka za jaci efekat može iritirati vasu kožu i dovesti do alergija, zbog toga ne preporucujemo dodavanje bilo kave vreste lepka ili slicnih proizvoda. Takodje ne preporucujemo vise puta lepljenje i vracanje traka na isto mesto kao i nanosenje traka na delove koji su prekriveni masnom kremom i sminkom. Preko traka naseg proizvoda beauty lift mozete dodavati pudere i korektore kao i sencenje izabranog dela lica.

Isporuka Visage Lift-a traje do 2 radna dana. Sve narudžbine kompletirane do 12h biće isporučene isti dan. Plaćanje se vrši pouzećem prilikom preuzimanja proizvoda. Kliknite ovde da biste poručili proizvod.

Bezbedna alternativa operacijama!

Trake za podizanje lica nude bezbednu, reverzibilnu i isplativu alternativu koja vam pomaže da eksperimentišete sa različitim izgledom bez dugoročne posvećenosti.

Idealno za posebne prilike ili samo da vidite šta vam najbolje stoji pre nego što razmislite o većem koraku. Bez visokih troškova, bez trajnih promena, samo čista zabava i eksperiment!

Učinite sebi!

Prelepa si, sa ili bez šminke, sa ili bez traka za podizanje lica. Kao i šminka, naše trake za podizanje lica su lični izbor koji će povećati vaše samopouzdanje i pomoći vam da se osećate najbolje.

Radi se o vašem ličnom stilu i udobnosti. Ove trake su više nego samo kozmetički proizvod; oni su sredstvo samoizražavanja i negovanja.

Visage lift je veoma praktičan za upotrebu

Odložite invanzivne metode! Povremeni umor i nezadovoljstvo izgledom može Vas navesti da razmišljate o botoksu kao agresivnom metodu rešavanja vašeg problema.

Visage lift trakice za trenutno zatezanje lica su mekane i savitljive sto ih čini veoma komfornim za nošenje.
Dizajnirane su da odgovaraju svakom tipu kože, sa perforacijom koja joj omogućava da diše.

98% naših kupaca je ocenilo je pozitivno Visage Lift!

4.8/5.0

4.8/5.0